www.ferospoj.cz :: Světlo nástěnné solární, s pohybovým čidlem, EXTOL LIGHT (29.04.2024 - 14:18)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Světlo nástěnné solární, s pohybovým čidlem, EXTOL LIGHT

Světlo nástěnné solární, s pohybovým čidlem, EXTOL LIGHT

Malé solární svítidlo s pohybovým čidlem je vhodné používat v místech bez elektrické přípojky. Světlo je určené k montáži na zeď či sloupek, a protože je napájeno solárně, měli byste jej umístit na takové místo, kde na něj bude často svítit slunce. Svítidlo má dva provozní režimy - 100 % výkonu a 10 % výkonu (úsporný režim). Po západu slunce světlo svítí na 10 % výkonu, při aktivaci pohybového čidla se automaticky přepne na 100 % výkonu. V sortimentu našeho e-shopu seženete také další možnosti osvětlení a aku světel.

Prodej solárních světel je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Světlo nástěnné solární, s pohybovým čidlem, EXTOL LIGHT naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!