www.ferospoj.cz :: Sušička ovoce G21 Mistral (27.04.2024 - 20:52)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Sušička ovoce G21 Mistral

Horizontální sušička potravin s dvířky v nerezovém provedení je skvělá pro sušení ovoce, zeleniny, hub, masa, bylinek a dalších potravin. Obsahuje 10 sušících plat z nerezu a 10 jemných sít pro rovnoměrné sušení. S touto sušičkou již nemusíte přeskládávat plata ani otáčet suroviny. Sušička Breezer je odolná a snadno se čistí. Nerezová dvířka zajišťují dokonalou cirkulaci vzduchu, nižší spotřebu energie a efektivnější sušení. Tím je zkrácena doba sušení potravin. Dvířka mají okénko, kterým snadno zkontrolujete stav potravin bez otevírání dvířek.

Sušička Mistral G21 disponuje výkonem 1 100 W, což je ideální výkon i pro komerční provozy. Má dokonale řešenou elektroniku, časovač hlídá dobu přípravy a po skončení sušení sušičku sám vypne. Kontrolu nad sušícím procesem zajišťuje regulátor teploty. Nerezová plata lze mýt v myčce na nádobí.

Prodej sušiček na ovoce Mistral je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Sušička ovoce G21 Mistral naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!