www.ferospoj.cz :: Sušák na prádlo venkovní, JUWEL COMFORT PLUS 600 (29.03.2024 - 09:31)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Sušák na prádlo venkovní, JUWEL COMFORT PLUS 600

Venkovní sušák na prádlo JUWEL COMFORT PLUS 600 je skvělý pomocník při sušení vypraného prádla na čerstvém vzduchu. Tato verze celohliníkového venkovního sušáku na prádlo s ručně nasazovacím ochranným obalem (vakem) na zip, stojí na masivní trubce o průměru 50 mm. I přes jeho velikost a robustnost je obsluha se sučákem jednoduchá, kvlůli dvoustupňovému mechanismu. Sušák není třeba nijak betonovat, do země se ukotví pomocí zemnímu šroubu. Otevírání sušáku pomocí napínací šňůry. Tento model je navíc i variabilně výškově nastavitelný - od cca 140 cm do cca 175 cm. Přibližně 52 m šňůry na prádlo.  

Ochranný vak se zipem = samostatný plachtový ochranný vak opatřený zipem. Před otevřením sušáku je nutné vak rozepnout, sundat a uložit na suchém místě. Po ukončení sušení se vak zase na sušák nasadí a zatažením zipu uzavře. Barva vaku je zelená.

Jednoduchý zemní šroub = ukotvení do země je vyřešeno pomocí plastového zemního šroubu. Ten se zašroubuje (zavrtá) do země a do něj se zasune nosná tyč sušáku. Není nutné nic betonovat. Výhodou zemního šroubu je možnost postavit sušák na zahradě kdekoliv, kde je možné zemní šroub pevně zavrtat do země. Šroub je opatřen plastovým víčkem. Šroub se musí zavrtat do roviny s povrchem, pak je bezpečný i pro travní sekačku.

Háčky na ramínka = na konci závěsných ramen jsou háčky na ramínka. Ideální pro sušení např. pánských košil vyvěšených na ramínku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Sušák na prádlo venkovní, JUWEL COMFORT PLUS 600 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!