www.ferospoj.cz :: Sůl hořká, Hortus (07.05.2024 - 02:00)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Sůl hořká, Hortus

Sůl hořká, Hortus

Hořká sůl je rychle působící rozpustné hnojivo, který odstraňuje nedostatek hořčíku (Mg), který je důležitou živinou pro všechny zahradní plodiny (zelenina, ovoce, okrasné rostliny). Použití hořké soli není časově omezeno.

Hořká sůl, HORTUS je dodávána v baleních po 1 kg.

Výhody použití hořké soli, Hortus

  • rychle působící hnojivo
  • snadná manipulace
  • používání není časově omezeno

Dávkování hořké soli, Hortus

Hořká sůl se používá v pevném stavu do půdy a je možné ji také rozpusit ve vodě a použít ve formě zálivky ke kořenům nebo jako postřik na listy. Zálivku a postřik provádjte v ranních nebo večerních hodinách, kdy je sluneční záření slabší.

Použití v pevném stavu: Aby měly rostliny dostatek hořčíku, rozhoďte 50 gramů soli na 1 m2 a zapravte do půdy. Pro vyšší stromy a rostliny nad 2 metry doporučujeme dávku zvýšit (až 200 g/m2).

Použití ve formě postřiku na list: 5 - 15 g na 1 litr vody

Použití ve formě zálivky ke kořenům: 8 - 20 g na 1 litr vody

Při silných příznacích nedostatku hořčíku může být uvedené dávkování až zdvojnásobeno.

Podívejte se také na naši kompletní nabídku hnojivsubstrátů, netkaných textilií, travních směsí a dalších pěstitelských potřeb a zahradního nářadí.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Sůl hořká, Hortus naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!