www.ferospoj.cz :: Substrát revitalizační organický, Premium (19.05.2024 - 12:56)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Substrát revitalizační organický, Premium

Substrát revitalizační organický, Premium

Substrát revitalizační organický, Premium je vytvořen ze směsi horské rašeliny s různým stupněm rozkladu, kokosových skořápek, kůrového kompostu, vícesložkového minerálního hnojiva s dlouhodobým uvolňováním dusíku, minerálů zadržujících vodu a rašelinového extraktu, s řasami a jemně mletého dolomitického vápence. Substrát omezuje negaticní působení rostlinných chorob a naopak podporuje zakořeňování rostlin. 

Obsah revitalizačního organického substrátu, Premium

  • Minerální látky zadržující vodu - díky své vysoké absorpčí schopnosti absobují více vody a živin, které se v období sucha pomalu vracejí do půdy. Díky tomu rostliny přijímají vodu a živiny i za nepříznivých podmínek a jsou odolnější vůči chorobám a dalším negativním vlivům
  • Dlouhodobá hnojiva - uvolňuje živiny postupně během vegetačního období
  • Rašelinový extrakt s mořskými řasami - díky huminovým látkám mohou rostliny rychleji a účinněji přijímat živiny a jsou obohaceny o mořské řasy

Obsah revitalizačního organického substrátu, Premium

  • velmi dobré zadržování vody, pozvolné uvolňování vody podle potřeb rostliny
  • chrání rostliny před negativním působením rostlinných chorob
  • zlepšuje zakořeňování rostlin
  • zlepšuje příjem živin rostlinami

Použití revitalizačního organického substrátu, Premium

Tento organický substrát je ideální pro pěstování zeleniny na venkovních záhonech, kde hrozí sucho, a díky své struktuře dokáže udržet vlhkost v půdě. Přidejte jej na záhon během jarní nebo podzimní přípravy v poměru přibližně 1:1 s místní půdou.

Je vhodný pro výsadbu ovocných stromů, okrasných stromů a keřů, s výjimkou kyselomilných keřů. Podporuje zakořenění stromů, podporuje stav živin v půdě v prvních letech, zvyšuje obsah organické hmoty a humusu v půdě a usnadňuje přísun vody ke kořenům díky své složce zadržující vodu.

Podívejte se také na naši kompletní nabídku substrátů, netkaných textilií a dalších pěstitelských potřeb a zahradního nářadí.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Substrát revitalizační organický, Premium naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!