www.ferospoj.cz :: Substrát přírodní, pro bylinky, Vita Natura (19.05.2024 - 14:33)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Substrát přírodní, pro bylinky, Vita Natura

Substrát přírodní, pro bylinky, Vita Natura

Substrát přírodní pro bylinky, Vita Natura se vyrábí z kvalitních rašelin, prosetého jemně tříděného křemičitého písku a organických hnojiv. V substrátu nejsou obsažena průmyslová hnojiva. Substrát je určený pro pěstování celé řady druhů bylinek a zeleného koření (bazalka pravá, dobromysl obecná, rozmarýn lékařský, máta peprná, kadeřavá i kořenová petržel pro nať, pažitka, cibulka pro nať, majoránka, kopr, řeřicha a další). Podporuje tvorbu silic a aromatických látek a naopak omezuje rozvoj kořenových chorob. Substrát je vhodný pro ekologické pěstování jak v květináčích v bytech nebo zimních zahradách celoročně, tak i na záhonech během vegetačního období. Hnojená půda také potřebuje pravidelně zalévat, podívejte se proto na naši nabídku příslušenství pro zavlažování.

Prodej přírodních substrátů je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Substrát přírodní, pro bylinky, Vita Natura naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!