www.ferospoj.cz :: Stůl skládací plastový 244 cm, výrobce LIFETIME (28.03.2024 - 12:00)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Stůl skládací plastový 244 cm, výrobce LIFETIME

Plastový skládací stůl 244 cm je dalším produktem z naší nabídky vhodný pro Váš odpočinek a čas strávený s rodinou či přáteli. Toto a mnoho dalšího naleznete v naší volnočasové kategorii Odpočinek od dílny.

Skládací stůl plastový má mnoho využití. Je vhodný například na Vaší zahradu, pod pergolu, do dílny, pro posezení na terase, do kanceláře nebo do Vašeho pokoje. Díky jeho rozměrům a možnosti složit stůl na půl (tlouštka 8 cm), je velmi snadno uskladnitelný nebo převozu schopný. 
Stůl skládací je vyrobený z vysoce odolného UV stabilizovaného polyethylenu (HDPE) a ocelové nosné kostry dimenzované pro extrémní zátěž. 

Použitý plast, ze kterého je skládací zahradní stůl vyroben je vysoce odolný vůči vlivu počasí (povětrnostním vlivům), na slunci nežloutně ani nekřehne. Což ocení leckterá hospodyňka. Dokonalé umytí zahradního stolu umožňuje zvolený plast i ocelová konstrukce. 

V případě Vašeho zájmu lze k zahradnímu stolu dokoupit lavici nebo skládací židle.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Stůl skládací plastový 244 cm, výrobce LIFETIME naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!