www.ferospoj.cz :: Stůl dětský plastový 61 cm, výrobce LIFETIME (28.03.2024 - 21:29)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Stůl dětský plastový 61 cm, výrobce LIFETIME

Plastový skládací stůl pro děti 61 cm je dalším produktem z naší nabídky vhodný pro Váš odpočinek a čas strávený s rodinou či přáteli. Toto a mnoho dalšího naleznete v naší volnočasové kategorii Odpočinek od dílny, například i dětskou skládací židličku.

Dětský plastový stůl má mnoho využití. Je vhodný jak na Vaší zahradu, do dětskéh pokoje. Díky jeho rozměrům a možnosti složit stůl na půl (tloušťka 4,5 cm), je velmi snadno uskladnitelný nebo převozu schopný.
Zahradní stůl pro děti je vyrobený z vysoce odolného UV stabilizovaného polyethylenu (HDPE) a ocelové nosné kostry dimenzované pro extrémní zátěž.

Použitý plast, ze kterého je skládací dětský zahradní stůl vyroben je vysoce odolný vůči vlivu počasí (povětrnostním vlivům), na slunci nežloutně ani nekřehne. Což ocení leckterá hospodyňka. Dokonalé umytí zahradního stolu umožňuje zvolený plast i ocelová konstrukce. 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Stůl dětský plastový 61 cm, výrobce LIFETIME naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!