www.ferospoj.cz :: Stříška vchodová GUTTAVORDACH LED Technik O, hliník (28.03.2024 - 20:53)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Stříška vchodová GUTTAVORDACH LED Technik O, hliník

Vchodová stříška GUTTAVORDACH LED Technik O vyrobena z 3 mm silného akrylového skla (PMMA) a práškově lakovaných hliníkových profilů, osazená dvěma LED lištami. Součástí je integrovaný hliníkový okap. Tato tříška se hodí pro zastřešení vchodů, balkonů, výloh obchodů nebo například pro zastřešení nad bankomaty. Testováno na zatížení sněhem 75 kg/m². K této variantě vchodové stříšky se nevyrábí boční stěna. Společně se stříškou naleznete v balení i kotvení, upozorňujeme, že se jedná pouze o kotvení do nezateplené fasády (hmoždinky, šrouby). Chemické kotvy, závitové tyče nejsou součástí dodávky.

Prodej vchodových stříšek je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Stříška vchodová GUTTAVORDACH LED Technik O, hliník naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!