www.ferospoj.cz :: STOPspojka hadicová, pogumovaná, VERTO (28.03.2024 - 11:37)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

STOPspojka hadicová, pogumovaná, VERTO

Hadicová stopspojka je speciální rychlospojka na zahradní hadice. Používá se tam, kde není žádoucí, aby po odpojení zavlažovacího příslušenství (sprcha, postřikovač, ..) voda dále tekla. Nehorzí tak, že si při výměně nástavce polijete například boty. Odpadá tím i neustálé a otravné chození k ventilu a jeho uzavírání. Hadicovou stopspojku nabízíme jak pro 1/2", tak pro 3/4" zahradní hadice - stačí si vybrat správnou velikost v tabulce variant. Tato STOPspojka má pogumované tělo, takže se s ní maniupuluje dobře i pokud máte mokré ruce. Pokud hledáte obyčejnou rychlospojku na hadice, podívejte se ZDE.

Prodej STOPspojek k zahradní hadici je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu STOPspojka hadicová, pogumovaná, VERTO naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!