www.ferospoj.cz :: Stojánek FIXED Powerstation s bezdrátovým nabíjením až pro 3 zařízení (29.04.2024 - 11:33)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Stojánek FIXED Powerstation s bezdrátovým nabíjením až pro 3 zařízení

Praktický stojánek FIXED Powerstation ocení především majitelé více zařízení umožňujících bezdrátové nabíjení. Stojánek je totiž navržen tak, aby se na něm mohly kromě mobilního telefonu nabíjet současně také hodinky Apple Watch a jedno další zařízení, například bezdrátová sluchátka či další smartphone. Hlavní nabíjecí plocha umístěná vlevo s výstupní silou nabíjení 15W je určena na mobilní telefon a v pravé horní části je prostor přímo navržený na umístění nabíječky k Apple Watch. LED indikace nabíjení Vás upozorní na okamžitý počátek nabíjení po vložení zařízení do stojánku.

Zařízení jsou ochráněna proti odření a sklouznutí jemným silikonovým povrchem. Navíc jsou protiskluzové podložky i na spodní straně stojánku, takže se nemusíte bát o jeho sklouznutí ze stolu. Stojánek připojíte do sítě pomocí USB-C kabelu, který je součástí balení. V zadní části je také USB port pro připojení nabíječky k Apple Watch a praktické kolíky pro namotání přebytečného kabelu.

Prodej stojánků s bezdrátovým nabíjením FIXED Powerstation je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Stojánek FIXED Powerstation s bezdrátovým nabíjením až pro 3 zařízení naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!