www.ferospoj.cz :: Stěrka spárovací tmelařská PROFI, Den Braven (28.03.2024 - 11:51)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Stěrka spárovací tmelařská PROFI, Den Braven

Stěrka spárovací tmelařská PROFI, Den Braven

Silikonová spárovací tmelařská stěrka se používá pro odstranění přebytečné vrstvy naneseného tmelu a vytváří hladký povrch tmelených spár. Tmelovou vrstvu lze snadno vyprofilovat vhodnou stranou silikonové stěrky dle požadovaného profilu spáry. Silikonová stěrka je určená k okamžitému použití, zamezuje ulpívání tmelů, umožňuje přesně docílit požadovaného vzhledu spáry a usnadňuje čištění.

Správné použití silikonové stěrky

Použití je vhodné pro butylenové, akrylové, silikonové, polyuretanové i hybridní tmely. Před použitím stěrky je potřeba nanesený tmel navlhčit rozpračovačem s roztokem mýdlové vody. Dle požadovaného typu spáry zvolte vhodnou stranu stěrky, přebytečný tmel stáhněte a vyprofilujte tmelovou vrstvu. Stěrku držte pod úhlem tak, aby přebytečný tmel na stěrce zůstával a průběžně jej odstraňujte, aby nedocházelo ke znečištění okolní plochy. Stěrku při práci udržujte navlhčenou a v čistotě.

Prodej spárovací tmelařské stěrky PROFI, Den Braven je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Stěrka spárovací tmelařská PROFI, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!