www.ferospoj.cz :: Stavebnice Karla přírodní, 200 dílů (05.05.2024 - 03:47)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Stavebnice Karla přírodní, 200 dílů

Skvělá dřevěná stavebnice, ze které postavíte vše, co dovolí vaše fantazie, dům, hrad, město... Prohlubuje u dětí kreativitu. Stavebnice vyrobena z kvalitního bukového dřeva v přírodním odstínu.

Dřevěné stavebnice jsou vhodné pro starší holky i kluky. Jsou velmi oblíbené pro široké možnosti využití a životnost. Dřevěná stavebice se řadí mezi hračky a hry pro rozvoj schopností, dovedností a jemné motoriky Vašeho dítěte. Jednotlivé kostičky jsou nebarveny.

Woody je česká společnost, která je na trhu již spoustu let. Své hračky neustále vyvíjí k dokonalosti. Dřevěné hračky Woody jsou vyrobeny z kvalitních přírodních materiálu, které splňují přísné bezpečnostní  standardy. Woody se zabývá především hračkami a pomůckami pro rozvoj jemné motoriky, kreativity a didaktiky. Své hračky konzultuje s odborníky a pedagogickými pracovníky. Woody má tak veliký přínos pro zdraví vývoj dítěte. Hračky splňují přísné evropské normy a některé hračky mají certifikát Bezpečná hračka.

 

 

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Stavebnice Karla přírodní, 200 dílů naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!