www.ferospoj.cz :: Šroubovák vrtací, akumulátorový 14.4V, Li-Ion, výrobce Graphite (26.04.2024 - 16:21)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroubovák vrtací, akumulátorový 14.4V, Li-Ion, výrobce Graphite

Akumulátorová vrtačka 14,4 V, Li-Ion akumulátor, kvalitní nářadí Graphite.

Aku vrtačka je další pomocník, který dnes již neodmyslitelně patří do každé profesionální, kutilské ci domácí dílny. Vrtačku akumulátorovou oceníte zejména u projektů, kde se v blízkosti nenachází elektrická zásuvka. Díky vestavěné LED diodě, která Vám přisvítí pracovní prostor je práce s aku vrtačkou Graphite přehledná a přesná.

Aku šroubovák je vhodný pro praváky i leváky díky jeho ergonomickému tvaru a jeho snadné manipulaci.

Rukojeť i spínač jsou chráněny protiskluzovou úpravou což umožňuje stabilní držení vrtačky. Aku vrtačka je vybavena rychloupínacím sklíčidlem, které Vám poskytuje velmi rychlou a pohodlnou výměnu nástroje. Vrtat tak můžete (výkon vrtačky je dostatečný) do kovu, dřeva, obkladů či plastu. Další její předností je možnost šroubování, ať už se jedná o šrouby do kovu, sádrokartónu, dřeva či plastu, se všemi těmito materiály a šrouby si vrtačka bez problému poradí.

Samozřejmostí u aku vrtačky Graphite je pravý a levý chod a výkonná dvourychlostní převodovka. Elektrická brzda zajišťuje snadnou a bezpečnou výměnu příslušenství.

Nabíječka pro akumulátory Graphite je vybavena automatickým vypnutím v případě přehřátí nebo úplném nabití baterie.

K tomuto šroubováku je možné zakoupit také náhradní akumulátor, který naleznete zde

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroubovák vrtací, akumulátorový 14.4V, Li-Ion, výrobce Graphite naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!