www.ferospoj.cz :: Šroubovák vrtací aku 18V, Li-lon/1,5Ah v kufru, Graphite (28.03.2024 - 15:44)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroubovák vrtací aku 18V, Li-lon/1,5Ah v kufru, Graphite

Vrtací aku šroubovák 18V Li-lon/1,5Ah od výrobce Graphite patří mezi vysoce kvalitní dvourychlostní šroubováky. Napájení je zajištěno vestavěným akumulátorem Li-Ion 18 V s kapacitou 2,0 Ah. Aku vrtačka má plynulou regulací otáček s možností přepínání směru otáčení a blokádou tlačítka hlavního vypínače. Maximální rychlost vřetena na prvním rychlostním stupni je 400, na druhém stupni 1100 otáček za minutu. Maximální utahovací moment 42 Nm (měkké) / 60 Nm (houževnatý). Zařízení je vybaveno elektrickou brzdou vřetena a LED diodou umožňující osvětlení pracovní plochy. Nářadí dobře sedí v ruce díky použitému protiskluzovému materiálu a rukojeť je navrhnuta pro leváky i praváky. Značka GRAPHITE nabízí širokou škálu elektrického nářadí, které splňuje požadavky profesionálů.

Prodej akumulátorových vrtacích šroubováků 18V Graphite je realizován po jednotlivých kusech. Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroubovák vrtací aku 18V, Li-lon/1,5Ah v kufru, Graphite naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!