www.ferospoj.cz :: Šroubovák bezuhlíkový s příklepem, Energy+ 18V, Li-lon, bez baterie, Graphite (20.04.2024 - 07:48)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroubovák bezuhlíkový s příklepem, Energy+ 18V, Li-lon, bez baterie, Graphite

Šroubovák bezuhlíkový s příklepem, Energy+ 18V, Li-lon od výrobce Graphite využívá moderní a efektivní bezkartáčový motor, který se vyznačuje dlouhou pracovní dobou na jedno nabití, vysokou kontrolou nad otáčkami a kompaktními rozměry. Motor je odolný pro práci ve ztížených podmínkách, např. při velkém zaprášení, a lépe odvádí teplo, což umožňuje intenzivnější provoz při větším zatížení. Planetová převodovka je vyrobena z vysoce kvalitní oceli. Samoupínací kovové sklíčidlo umožňuje použití příslušenství s průměrem 2 - 13 mm. Příklepový šroubovák je vybaven elektrickou brzdou motoru a automatickým zajištěním vřetene. Pro osvětlení pracoviště slouží automaticky spouštěná LED dioda. Ergonomicky tvarovaná rukojeť potažena protiskluzovým materiálem a kompaktní konstrukce usnadňují práci i v obtížných podmínkách.

Akumulátorový šroubovák je kompatibilní s akumulátory Energy+ o kapacitě 2 Ah nebo 4 Ah, které můžete stejně jako nabíječku dokoupit zvlášť. Tyto baterie lze pak používat i do jiného nářadí GRAPHITE.

Prodej aku šroubováků s příklepem Graphite Energy+ je realizován po jednotlivých kusech. Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroubovák bezuhlíkový s příklepem, Energy+ 18V, Li-lon, bez baterie, Graphite naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!