www.ferospoj.cz :: Šroubovák aku s příslušenstvím v kufru, Graphite (28.03.2024 - 22:52)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroubovák aku s příslušenstvím v kufru, Graphite

Dvourychlostní akumulátorová vrtačka / šroubovák Graphite je napájena akumulátorem 18V Li-Ion GRAPHITE Energy+. Vrtačka má plynulou regulaci otáček, je vybavena přepínačem směru otáčení, elektrickou brzdou motoru a automatickým zajištěním vřetene. Maximální otáčky vřetene při prvním rychlostním stupni činí 350, při druhém 1250 otáček za minutu. Maximální točivý moment činí 28 Nm (měkké zavrtávání) / 44 Nm (tvrdé) a může být regulován 19stupňovou spojkou s dodatečnou možností vrtání. Pracoviště je osvíceno automaticky spouštěnou diodou. Pohodlnou práci i v obtížnějších podmínkách zaručuje kompaktní konstrukce a ergonomicky tvarovaná rukojeť, která je potažena protiskluzovým materiálem. Planetová převodovka je vyrobena z vysoce kvalitní oceli.

Součástí balení je pevný hliníkový kufr s příslušenstvím Graphite Energy+ do kterého můžete pohodlně vrtačku zaklidit a spodní šuple Vám umožní mít veškeré příslušenství po ruce.

Prodej šroubovák aku s příslušenstvím v kufru, Graphite Energy+ je realizován po jednotlivých kusech. Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroubovák aku s příslušenstvím v kufru, Graphite naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!