www.ferospoj.cz :: Sprej značkovací, Den Braven (25.04.2024 - 11:55)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Sprej značkovací, Den Braven

SPREJ ZNAČKOVACÍ, DEN BRAVEN

Aerosolový značkovací sprej, Den Braven je nástřiková barva vhodná pro označení vedení inženýrských sítí, vytyčování pro zemní práce, značení napadených stromů. Barva je výrazná, sytá, neprůsvitná a je vhodná pro použití na dřevo, kov, beton, asfalt, kámen nebo zeminu. Značkovací barva je odolná proti oděru, vodě, povětrnostním vlivům a stavební chemii. Značkovací sprej je možné aplikovat na mokrý i suchý podklad. Barva je určená pro dočasné krátkodobé nástřiky, čitelnost vydrží cca 3-4 týdny a poté se barva začne postupně vytrácet. Při aplikaci barvy na mokrý podklad se doba čitelnosti zkracuje.

Kde je možné používání značkovacích sprejů, Den Braven?

Pomocí značkovacích sprejů, Den Braven je možné označit vedení inženýrských sítí, trasování řezů pro výkopy v komunikacích, označení napadených stromů určených pro kácení nebo vytyčování zemních prací. Značkovací sprej najde využití mezi plynaři, vodaři, geodety, lesníky, stavaři, dopravními policisty, silničáři i pořadateli dočasných kulturních a společenských akcí.

Návod k použití

Značkovací sprej je určen k okamžitému použití. Před aplikací je nutné sprej dobře protřepat, aby se řádně smíchaly všechny složky. Barvu stříkejte ze vzdálenosti cca 20 cm. Během aplikace lze podle potřeby nádobu držet dnem vzhůru i dnem dolů. Ideální teplota pro aplikaci je +5 °C až +40 °C.

Čištění

Ruce ihned omyjte vodou a mýdlem. Naneste reparační krém. Pro práci se značkovacími spreji, Den Braven doporučujeme používat ochranné rukavice a další ochranné pomůcky.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Sprej značkovací, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!