www.ferospoj.cz :: Sportovní pouzdro CellularLine WAISTBAND, SUMMER EDITION, s kapsou na příslušenství (23.04.2024 - 21:54)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Sportovní pouzdro CellularLine WAISTBAND, SUMMER EDITION, s kapsou na příslušenství

Sportovní pouzdro WAISTBAND, SUMMER EDITION ve tvaru ultralehké a elastické ledvinky je vhodná úschova Vašeho smartphonu, sluchátek či dalších drobností při běhu nebo jiné aktivitě. Díky elastickému provedení a nastavitelné délce padne perfektně každému. Integrovaný otvor umožní připojit do telefonu v pouzdře sluchátka, takže už Vám nic nebrání pustit si při sportu svůj oblíbený playlist. Pro Vaše bezpečí při nošení za šera nebo za tmy má pouzdro reflexní prvky.

Prodej sportovních pouzder WAISTBAND je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Sportovní pouzdro CellularLine WAISTBAND, SUMMER EDITION, s kapsou na příslušenství naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!