www.ferospoj.cz :: Sportovní neoprénové pouzdro CELLY RUNBDUO (19.04.2024 - 04:56)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Sportovní neoprénové pouzdro CELLY RUNBDUO

Sportovní neoprénové pouzdro RUNBDUO je ideální pro všechny běžce a ostatní fitness nadšence, kteří chtějí mít během sportu svůj smartphone po ruce. Vyrobeno z elastického materiálu. Nastavitelný pásek na míru každému uživateli, takže nepřekáží při seberychlejším pohybu. Povrch pouzdra je voděodolný a vydrží i nenadálý déšť. Čelní strana pouzdra je vybavena průhledným oknem, přes které lze spolehlivě ovládat displej Vašeho dotykového telefonu. Díky praktickému otvoru na sluchátka si při běhu, můžete pustit oblíbený playlist a motivovat se tak k lepším výkonům. Na vnitřní straně najdete oddělenou kapsu pro klíče, mince, nebo jiné drobnosti. Pomocí reflexních barev CELLY Runbduo se zvýší Vaši bezpečnost při běhu za šera.

Prodej sportovních neoprénových pouzder RUNBDUO je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Sportovní neoprénové pouzdro CELLY RUNBDUO naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!