www.ferospoj.cz :: Sportovní neoprénové pouzdro CellularLine ARMBAND FLEX, SUMMER EDITION, do velikosti 5,2" (26.04.2024 - 16:36)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Sportovní neoprénové pouzdro CellularLine ARMBAND FLEX, SUMMER EDITION, do velikosti 5,2"

Sportovní pouzdro na mobil CellularLine ARMBAND FLEX se při běhu či jiném sportu dokonale přizpůsobí Vaší paži. Pouzdro jednoduše natáhnete na ruku jako rukáv a nemusíte se zaobírat žádným utahováním a zapínáním. Neoprenové mikrovlákno chrání mobil proti potu i otřesům způsobených pohybem a pomocí dotykového okna můžete mobil pohodlně ovládat aniž byste jej museli vyndat z pouzdra ven. Jistě oceníte i otvor pro prostrčení sluchátek v zadní části. Je vhodné pro všechny mobilní telefony o maximální velikosti 5,2". Neutrální barevná provedení vhodné pro muže i ženy.

Prodej sportovních pouzder na mobil je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Sportovní neoprénové pouzdro CellularLine ARMBAND FLEX, SUMMER EDITION, do velikosti 5,2" naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!