www.ferospoj.cz :: Sportovní in-ear stereo sluchátka CELLULARLINE SPORT JUMP s externím hákem, AQL® certifikace, 3,5 mm jack (23.04.2024 - 14:26)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Sportovní in-ear stereo sluchátka CELLULARLINE SPORT JUMP s externím hákem, AQL® certifikace, 3,5 mm jack

Ultra lehká sportovní sluchátka Audio Cellularline SPORT JUMP jsou skělým parťákem při aktivním pohybu i odpočinku. Díky odnímatelným hákům za uši se sluchátka dokážou během chvíle proměnit z extra stabilních sportovních sluchátek v klasická špuntová sluchátka pro každodenní poslech. Sluchátka jsou vhodná i pro outdoor aktivity, s certifikací IPX5 ustojí i nenadálý déšť. Se zabudovaným mikrofonem s funkcí Clear Voice pro čistý zvuk si se sluchátky pohodlně vyřídíte telefonní hovor. O veškeré ovládání skladeb a hlasitosti a příjem hovorů se postarají tlačítka umístěná přímo na kabelu.

Prodej sportovních in-ear stereo sluchátek CELLULARLINE SPORT JUMP je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Sportovní in-ear stereo sluchátka CELLULARLINE SPORT JUMP s externím hákem, AQL® certifikace, 3,5 mm jack naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!