www.ferospoj.cz :: Sportovní bezdrátová sluchátka Cellularline CHALLENGE s odnímatelnými náušníky, AQL® certifikace (25.04.2024 - 17:38)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Sportovní bezdrátová sluchátka Cellularline CHALLENGE s odnímatelnými náušníky, AQL® certifikace

Sportovní True Wireless sluchátka Cellularline Challenge jsou ideální volbou pro všechny hudební nadšence a především sportovce, kteří ocení osvobození od věčně zamotaných kabelů. Dokonalá ergonomie, elegantní moderní design, nastavitelný hlavový most a velká výdrž baterie z nich dělají společníka při sportu, každodenní cestě do práce či do školy a mnoha dalších aktivitách. S Vaším smartphonem či jiným zařízením se spárují pomocí Bluetooth a můžete ihned začít nerušeně poslouchat. Nesporná výhoda měkkých a jemných náušníků je jejich odnímatelnost a možnost vyprání. Izolace okolního hluku zaručeně zlepší soustředěnost na Váš trénink.

Sluchátka Cellularline Challenge jsou také vybavena zabudovaným mikrofonem, díky kterému si můžete pohodlně vyřídit telefonní hovory a mít obě volné ruce. O spokojenost náročnějších posluchačů se postará optimalizační technologie Streaming Top Sound a navíc si díky Extra Pump Bass můžete užít extra silné basy. Při sportu či při dešti se nemusíte o sluchátka bát, jsou voděodolná se stupněm IPX4. Ovládání hlasitosti a playlistu probíhá přes univerzální tlačítko na těle sluchátek. Užijte si trénink naplno!

Prodej bezdrátových sluchátek Cellularline Challenge je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Sportovní bezdrátová sluchátka Cellularline CHALLENGE s odnímatelnými náušníky, AQL® certifikace naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!