www.ferospoj.cz :: Sponkovačka/hřebíkovačka aku 4 V, EXTOL CRAFT (29.03.2024 - 02:27)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Sponkovačka/hřebíkovačka aku 4 V, EXTOL CRAFT

Sponkovačka/hřebíkovačka aku 4 V, EXTOL CRAFT

Akumulátorová sponkovačka/hřebíkovačka s adaptérem pro sešívání papíru je vhodná k připevňování textilií, fólií, plachet, igelitu, kůže, lepenky, dekoračních a izolačních materiálů atd. na dřevěný nebo dřevu podobný podklad za pomoci spon a hřebíků. Díky USB konektoru je možné sponkovačku nabíjet z běžné USB nabíječky, počítače nebo powerbanky. Aku nářadí usnadňuje práci, akumulátorový pohon umožňuje používání nářadí bez překážejícího kabelu a bez ohledu na to, jestli je dostupný elektrické energie. Díky použité Li-ion technologii je možné akumulátor kdykoliv dobíjet, aniž by se tím snižovala jeho kapacita. Li-ion akumulátor ztrácí energii vlivem samovybíjení velmi pomalu a vydrží dlouho nabitý a připravený k použití.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI

  • kvalitní pryž na těle sponkovačky zvyšuje pohodlí při práci, umožňuje časté používání a snižuje vibrace přecházející na uživatele
  • USB nabíjení umožňuje nabíjet sponkovačku z běžné USB nabíječky, počítače nebo powerbanky
  • světelný ukazatel nabití

Nářadí značky EXTOL CRAFT je vhodné pro občasné domácí (hobby) použití. Pokud hledáte nářadí pro každodenní práci, můžete si zvolit značku EXTOL PREMIUM, která splňuje většinu nároků kladených na profesionální nářadí. Nářadí v nejvyšší kvalitě, určené k vysoké zátěži pro každodenní práci, můžete si vybírat pod značkou EXTOL INDUSTRIAL.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Sponkovačka/hřebíkovačka aku 4 V, EXTOL CRAFT naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!