www.ferospoj.cz :: Špalek na maso (04.05.2024 - 18:01)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Špalek na maso

Špalek na maso je vyroben z bukového dřeva pro jeho skvělé vlastnosti. Bukové dřevo nemá hořkost, která by se mohla přenést na potraviny, je tvrdé a odolné. Porcování masa nebo krájení zeleniny i tvrdých surovin na dřevěné masivní desce je šetrné k nožům i sekáčkům na maso, dřevo netupí jejich ostří. Porcovací špalek využijete i při naklepávání masa paličkou.

Aby vám porcovací špalek vydržel co nejdéle, nemyjte jej v myčce ani nečistěte saponáty. Při správné péči budete mít špalek na porcování masa v perfektním stavu i bez použití chemie. Stačí, když ho po každém použití opláchnete a necháte oschnout, krájecí desku můžete také vyčistit citronovou šťávou nebo octem. Dobré je dřevěný špalek čas od času naolejovat rostlinným nebo minerálním olejem, aby dřevo nepřesychalo.

TIP: Před porcováním krvavého masa můžete dřevěný špalek namočit. Krev a šťáva z masa se nebudou do dřeva tak snadno vsakovat.

Hlavní přednosti:

  • kvalitní dřevěný porcovací špalek s tloušťkou 6 cm
  • chuťově neutrální bukové dřevo
  • přírodní materiál šetrný k ostří nožů a sekáčků
  • vyrobeno v ČR

Prodej špalků na maso je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Špalek na maso naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!