www.ferospoj.cz :: Souprava metra s nástupištěm a kolejema (06.05.2024 - 19:21)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Souprava metra s nástupištěm a kolejema

Souprava metra s nástupištěm a kolejemi. Vlak metra se zastávkami a připravené vagónky na dráze, včetně psažérů, to vše je setem korespondujícím s vláčkodráhami stejné značky Brio, ale i vláčkodráhami značek Bino, Heros a Maxim. Mašinky se dají šikovně zapojovat pomocí napevno osazených magnetků.

Sada Brio Souprava metra s nástupištěm a kolejemi potěší každého chlapce. Metro jezdí velmi rychle a nechybí mu zvukový a světelný doprovod. Celá sada je krásně a realisticky zpracovaná do těch nejmenších detailů.

Vyberte dětem některé z mašinek Brio!

Brio je švédská firma, která je na trhu již od roku 1884. Z rodinného podniku se stala globální společnost s pobočkami po celém světě. Řadí se tak mezi nejznámější výrobce dřevěných hraček především vláčkodrah. Brio krom dřeva používá k výrobě i kov a plast. Klade důraz na nejvyšší kvalitu materiálu. Všechny hračky jsou navrženy tak, aby rozvíjeli své schopnosti. Mezi nejoblíbenější hračky se řadí vláčky, které mají čistý a jednoduchý design a jsou vyráběny z pevného bukového dřeva.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Souprava metra s nástupištěm a kolejema naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!