www.ferospoj.cz :: Šnorchlovací set LIL ANIMAL - brýle a šnorchl - mix 3 barvy (růžová, modrá, zelená) (28.04.2024 - 10:58)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šnorchlovací set LIL ANIMAL - brýle a šnorchl - mix 3 barvy (růžová, modrá, zelená)

Šnorchlovací set pro děti s motivem zvířátek je ideální pro aktivity v bazénu i moři. Sada potápěčských brýlí a šnorchlu posune dovolenou u moře na úplně jinou úroveň. Děti mohou šnorchlovat apozorovat podmořský svět na vlastní oči. Polykarbonátové čočky jsou opatřeny UV filtrem proti slunečnímu záření a mají dvojitý lem pro dokonalou těsnost. Součástí balení je i pouzdro na transport. Sada je vhodná pro děti od 3 let. Používání je podmíněno přítomností dospělé osoby. Balení obsahuje jeden set - brýle, šnorchl a pouzdro.

Při objednávce nám v poznámce uveďte, o kterou variantu máte zájem - zelená / růžová / modrá.

Prodej šnorchlovacích setů je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených šnorchlovacích setů Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šnorchlovací set LIL ANIMAL - brýle a šnorchl - mix 3 barvy (růžová, modrá, zelená) naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!