www.ferospoj.cz :: Smoothie maker G21 pro VitalStick 800 W (29.04.2024 - 12:54)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Smoothie maker G21 pro VitalStick 800 W

Smoothie maker G21 pro VitalStick 800 W

Pouhým jedním pohybem můžete změnit tyčový mixér v mixér na smoothie. Stačí nasadit nástavec, vložit suroviny a během několika sekund si připravit báječné čerstvé smoothie. Nástavec Smoothie maker G21 slouží zároveň jako smoothie láhev, v balení naleznete dokonce dvě. Nože jsou vyrobeny z kvalitní masivní oceli a mají ostří, která si hravě poradí se všemi druhy ovoce a zeleniny. Díky kvalitním nožům a jejich speciálním zakřiveným tvarům bude Vaše smoothie sametově hladké. Lahve i jejich víka jsou ze zdravého BPA free plastu = nemusíte se bát toxického bisfenolu A, který je obsažený v některých plastových výrobcích. Další část balení představují 2 kusy praktických ledovačů, které vaše smoothie spolehlivě vychladí. Těleso ledovače vložite do mrazicího boxu, po namrazení je vyjměte a vložite do lahve s Vaším smoothie. Ledovač vám zajistí ochlazení jakékoliv tekutiny v lahvi během pár minut.

Jak na to?

Vložte do lahve jakékoliv ovoce či zeleninu, kterou máte rádi, zašroubujte lahev speciálním víkem s noži, nasaďte ji na svůj tyčový mixér G21 VitalStick 800 W a můžete začít mixovat. Po umixování jen vyměňte víko s noži za víko s pítkem a máte zdravou svačinku, kterou si můžete vzít s sebou do práce, do školy i na cesty.

Smoothie maker G21 je kompatibilní pouze s tyčovým mixérem G21 VitalStick 800 W. Smoothie maker nelze nasadit na tyčový mixér G21 VitalStick 1 000 W!

Prodej smoothie makeru G21 je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Smoothie maker G21 pro VitalStick 800 W naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!