www.ferospoj.cz :: Smějící se odrážedlo 2 v 1 (05.05.2024 - 06:32)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Smějící se odrážedlo 2 v 1

Usměvavé autíčko je pomocníkem při prvních krůčcích vašeho dítěte. Poskytuje mu dostatečnou oporu a pomáhá naučit udržet rovnováhu. Jízdou na odrážedle si dítě také buduje svalovou hmotu. Krásné barevné provedení. Vyrobeno z kvalitního a odolného materiálu. Na řídítkách je houkačka se zvukovým efektem. Pod sedačkou najdete úložný prostor. Dítě se může pohodlně opřít o zádové opěrátko nebo pomocí něj celé autíčko tlačit. 

Dětská odrážedla jsou ideálním dopravním prostředkem pro děti. Pomáhá jim držet stabilitu a jízda na kole je pro ně později snažší. Zároveň si zdokonalují pohybové schopnosti.

Dolu Toys jsou turecká značka, která je na trhu od roku 1975. Při výrobě používají nejmodernější technologie. Hračky navrhují tak, aby připravili děti do školky a školy. Dolu Toys pomáhá dětem učit se rozhodovat, vyjadřovat se a soustředit se zábavnou formou. Učí je poznávat první tvary a barvy. Dolu Toys se vyrábí hračky pro děti všech kategorií. Mohou je tak provázet celým dětstvím. Jejich největší předností je kvalita a bezpečnost hraček.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Smějící se odrážedlo 2 v 1 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!