www.ferospoj.cz :: SmartMax - kontejner s kuličkovou dráhou - 44 ks (06.05.2024 - 19:53)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

SmartMax - kontejner s kuličkovou dráhou - 44 ks

Perfektní velká sada magnetické stavebnice pro stavbu kuličkové dráhy. Magnetická kuličková dráha Smartmax s magnetickými díly je ideální k vytvoření jedinečné kuličkové dráhy. Tato magnetická stavebnice představuje zábavnou hračku pro malé děti od 3 let. Přitahování a odpuzování magnetů je ohromí na jejich cestě za poznáním. Jednotlivé magnetické díly se jednoduše spojují jedním kliknutím.

Jednotlivé díly jsou dostatečně velké i pro malé dětské ruce. Vše je uloženo v praktickém plastovém kontejneru. Červené víko slouží jako podkladová desky pro stavbu. 

SmartMax je belgická společnost. Je známá především pro své úžasné chytré magnetické stavebnice s magnety, které umožňují dětem probádat fascinující svět magnetické přitažlivosti zcela bezpečným způsobem. Řadí se mezi vzdělávací hry, které si získají každé dítě. Podporují dětskou manuální zručnost, kreativitu a rozvíjí dovednosti a prostorovou představivost. Stavebnice SmartMax získala cenu Hračka roku 2010 v Holandsku a cenu Hračka roku 2012 v Belgii.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu SmartMax - kontejner s kuličkovou dráhou - 44 ks naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!