www.ferospoj.cz :: Smart tracker FIXED Smile s motion senzorem (28.03.2024 - 20:57)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Smart tracker FIXED Smile s motion senzorem

FIXED Smile Motion tracker je skvělý pomocník při ochraně věcí a cenností. Vaše věci mohou být neustále pod vaším dohledem, ikdyž se zrovna nekoukáte. Smart tracker umístíte k věci, kterou chcete mít pod dohledem. Díky své velikosti se snadno vejde například do batohu, peněženky nebo na klíče. Smile si pak jednoduše spárujete pomocí Bluetooth s vaším mobilním telefonem nebo tabletem a vše je připraveno. Jediným kliknutím v aplikaci pak tracker můžete "prozvonit", Smile ukáže na mapě poslední lokaci. Upozorní vás, když se od trackeru vzdálíte, nebo spustí nastavený alarm, jakmile se pohne. Vše se odvíjí podle povolených nastavení v aplikaci Smile. V aplikaci se nachází i funkce bezpečných zón a nočního režimu. Bezpečná zóna může být váš byt, dům nebo třeba kancelář. Pokud vstoupíte do bezpečné zóny, upozornění nebudou aktivní. Jestliže zónu opustíte, budete zase vědět o každém odpojení. Noční režim vás ochrání od nečekaných alarmů během spánku. Tracker se prefektně hodí pro chytrou FIXED peněženku. V naší nabídce naleznete více barevných provedení i více možností, co do počtu kusů v sadě.

Rodinné sdílení
Aplikace FIXED Smile nabízí i možnost rodinného sdílení údajů z jednoho Smile pro více uživatelů. Máte strach, aby se vaše dítě nezatoulalo cestou do školy? Pokud má u sebe sdílený Smile připojený k telefonu, ve vaší aplikaci se během chvilky ubezpečíte, že dorazilo v pořádku. Na mapě v aplikaci uvidíte v reálném čase polohu zvoleného Smile. Vaši blízcí tak budou vždy v bezpečí pod dohledem Smile. 

Prodej Smart tracker FIXED Smile s motion senzorem je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Smart tracker FIXED Smile s motion senzorem naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!