www.ferospoj.cz :: SlKU World - Garáž (19.05.2024 - 14:47)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

SlKU World - Garáž

SIKU WORLD garáž -  jedná se o 3 patrovou garáž, která nabízí mnoho parkovacích míst. Její barevná kombinace zapadá do dětského pokojíčku a Vaše dítě si jí rychle oblíbí. Mimo jiné lze snadno integrovat ke dvěma stávajícím SIKU WORLD sadám. Tato sada obsahuje oranžové autíčko Porsche kabriolet. Dále pak sjezdové garážové cesty jsou dostatečně prostorné a parkovací boxy jsou očíslované. V neposlední řadě má tato garáž k dispozici výtah, kterým lze autíčko vyvézt až na střechu garáže. Co se týká jízdy dolů, tak ta je velmi rychlá, protože vozidlo jede z horního patra dolů do výstupní brány bez zastavení. Díky konstrukčnímu systému lze tuto sadu jednoduše rozšiřovat. Jednoduché a robustní konektory umožňují kdykoliv rychlou montáž a demontáž, což ocení každý malý stavitel.  

SIKU je výrobce známý svou kvalitou a precizními modely takřka všeho kolem nás. Za svou mnohaletou historii si vydobyl přední místo na trhu a tuto pozici dále upevňuje stále novými a propracovanějšími modely všech kategorií. Hodí se totiž mimo dětského hraní i ke sběratelským účelům. V současné době mají hračky SIKU širokou základnu fanoušků po celém světě. Mimo jiné nejsou vhodné pro děti do 3 let, protože hrozí polknutí nebo vdechnutí malých součástek.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu SlKU World - Garáž naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!