www.ferospoj.cz :: Šlapací traktor Rolly Kid s vlečkou modrý (29.04.2024 - 01:09)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šlapací traktor Rolly Kid s vlečkou modrý

Šlapací traktor Rolly Kid s vlečkou - modrý, je šlapací traktor, který si dítě pohání samo vlastní silou. Traktor je silným strojem propracovaným do nejmenších detailů. Je opatřen šikovným posuvným sedátkem, regulovatelným dle věku dítěte. Traktor je vybaven také odnímatelnou vlečkou, která umožňuje malým kutilům převážet potřebný materiál. Mimo jiné Německá značka Rolly Toys je u těchto velkých plastových hraček zárukou kvality. S tímto traktorem si vaše děti užijí spoustu zábavy, vhodné k venkovnímu i vnitřními použití.

Přednosti traktoru Rolly Kid s vlekem:

  • bezpečný materiál
  • splňuje přísné kontroly a evropské normy EN 71-3
  • díky možnosti inovace zaručuje výrobek velmi dlouhou životnost


Dále pak mezi funkčnosti patří otevírací kapota nebo například nehlučná kolečka,  u kterých se dá po vyjetí jednoduše a bez problémů vyměnit gumový pás. Pro větší bezpečnosti je stabilní zavěšení přední řiditelné nápravy.

Firma Rolly Toys vznikla v roce 1938 v německu jako rodinný podnik, který vyrábí dětské šlapací traktory a automobily, které se vyznačují vysokou kvalitou a promyšleným designem. Hračky se vyrábějí přímo v Něměcku s typickou precizností a citem pro detail. Značka klade velmi vysoké požadavky na herní hodnotu, kvalitu a bezpečnost. Firma spolupracuje s předními výrobci zemědělských strojů, a proto mají šlapací traktory tak proracované detaily a reálný vzhled.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šlapací traktor Rolly Kid s vlečkou modrý naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!