www.ferospoj.cz :: Šlapací traktor Rolly Kid Claas Elios (05.05.2024 - 07:41)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šlapací traktor Rolly Kid Claas Elios

Šlapací traktor Rolly Kid Claas Elios -  je šlapací traktor, který si dítě pohání samo vlastní silou. Traktor je silným strojem propracovaným do nejmenších detailů. Je opatřen šikovným sedátkem, které lze otáčet o 180°, regulovatelným dle věku dítěte. Pro bezpečný převoz nákladu je traktor opatřen pojistkou, díky které může malý kutil převážet potřebný materiál. Mimo jiné Německá značka Rolly Toys je u těchto velkých plastových hraček zárukou kvality. S tímto traktorem si vaše děti užijí spoustu zábavy, vhodné k venkovnímu i vnitřními použití.

Přednosti traktoru Rolly Junior s Farm vlečkou:

  • bezpečný materiál
  • zvýšená opěrka zad
  • díky možnosti inovace zaručuje výrobek velmi dlouhou životnost


Dále pak mezi funkčnosti patří otevírací kapota nebo například nehlučná kolečka, které se dají po vyjetí jednoduše a bez problémů vyměnit. Pro větší bezpečnosti je stabilní zavěšení přední řiditelné nápravy.

Firma Rolly Toys vznikla v roce 1938 v německu jako rodinný podnik, který vyrábí dětské šlapací traktory a automobily, které se vyznačují vysokou kvalitou a promyšleným designem. Hračky se vyrábějí přímo v Něměcku s typickou precizností a citem pro detail. Značka klade velmi vysoké požadavky na herní hodnotu, kvalitu a bezpečnost. Firma spolupracuje s předními výrobci zemědělských strojů, a proto mají šlapací traktory tak proracované detaily a reálný vzhled.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šlapací traktor Rolly Kid Claas Elios naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!