www.ferospoj.cz :: Šlapací traktor Farmtrac John Deere 6210 (06.05.2024 - 15:02)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šlapací traktor Farmtrac John Deere 6210

Šlapací traktor Farmtrac John Deere 6210R - je šlapací traktor určený pro děti převážně od 3 až 8 let a pro výšku dítěte 104-152 cm. Hlavní výhodou je, že raktor disponuje nastavitelnou sedačkou a má zcela zakrytý pohon na řetez s nastavitelnou klikou šlapky. Mimo jiné extra silná 12 mm široká zadní náprava a přední náprava je vyztužena kovem a má bezhlučná kola, díky kterým nebude rušit okolí. Tento traktor má k dispozici na zadní straně přípojku, na úkor které může být přidáváno funkční příslušenství, jako například vlek. Celý traktor je vyroben z vysoce kvalitního plastu. Testováno na zatížení 100 kg.

Firma Rolly Toys vznikla v roce 1938 v německu jako rodinný podnik, který vyrábí dětské šlapací traktory a automobily, které se vyznačují vysokou kvalitou a promyšleným designem. Hračky se vyrábějí přímo v Něměcku s typickou precizností a citem pro detail. Značka klade velmi vysoké požadavky na herní hodnotu, kvalitu a bezpečnost. Firma spolupracuje s předními výrobci zemědělských strojů, a proto mají šlapací traktory tak proracované detaily a reálný vzhled.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šlapací traktor Farmtrac John Deere 6210 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!