www.ferospoj.cz :: Šlapací traktor Farmtrac Claas Axos s předním nakladačem (06.05.2024 - 12:50)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šlapací traktor Farmtrac Claas Axos s předním nakladačem

Šlapací traktor Farmtrac Claas Axos s předním nakladačem potěší všechny malé zemědělce. Je to šlapací traktor, který si dítě pohání samo vlastní silou. Traktor je silným strojem propracovaným do nejmenších detailů. Je opatřen šikovným posuvným sedátkem, regulovatelným dle věku dítěte. Traktor je vybaven také odnímatelnou vlečkou, která umožňuje malým kutilům převážet potřebný materiál. Mimo jiné Německá značka Rolly Toys je u těchto velkých plastových hraček zárukou kvality. S tímto traktorem si vaše děti užijí spoustu zábavy, vhodné k venkovnímu i vnitřními použití.

Přednosti traktoru Farmtrac Claas Axos s předním nakladačem:

  • bezpečný materiál
  • díky možnosti inovace zaručuje výrobek velmi dlouhou životnost
  • krytý řetěz
  • sedadlo má zvýšenou opěrku zad


Dále pak mezi funkčnosti patří otevírací kapota nebo například nehlučná kolečka,  u kterých se dá po vyjetí jednoduše a bez problémů vyměnit gumový pás. Pro větší bezpečnosti je stabilní zavěšení přední řiditelné nápravy.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šlapací traktor Farmtrac Claas Axos s předním nakladačem naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!