www.ferospoj.cz :: Slaňovací multifunkční zařízení SIRIUS, SKYLOTEC (01.05.2024 - 22:18)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Slaňovací multifunkční zařízení SIRIUS, SKYLOTEC

Slaňovací multifunkční zařízení SIRIUS, SKYLOTEC

Zařízení SIRIUS je záchranné, jistící, slaňovací, polohovací zařízení určené pro záchrana dvou osob s maximálním zatížením 250 kg. Vhodné pro lana o průměru 10-12 mm. Zařízení disponuje auto lock funkcí a anti panic funkcí. Lze využít v telekomunikaci, na větrných elektrárnách, střechách, mobilních plošinách, ocelových sloupech, ocelových konstrukcích, lešení, dřevěných sloupech. Dále u nás naleznete pomůcky pro ochranu proti pádu a další pracovní ochranné pomůcky, pracovní oblečení a boty, které se Vám může hodit při práci s nářadím.

Prodej slaňovacích multifunkčních zařízení SIRIUS, SKYLOTEC je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Slaňovací multifunkční zařízení SIRIUS, SKYLOTEC naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!