www.ferospoj.cz :: Skleník zahradní z polykarbonátu Gardentec Simplex (24.04.2024 - 05:56)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Skleník zahradní z polykarbonátu Gardentec Simplex

Polykarbonátový skleník Gardentec Simplex

Polykarbonátový skleník Gardentec Simplex má konstrukci vyrobenou z pozinkovaných čtyřhranných profilů, které nevyžadují nutnost stavby základů. Díky masivnějšímu průřezu (20 x 20 mm) je vhodný i do horských oblastí. Montáž konstrukce skleníku je velmi snadná díky předem připraveným svařovaným čelům. Skleník Gardentec Simplex díky svým rozměrům dobře zapadne do menších zahrad a stále bude zachován dostatečný prostor pro pěstování. Skleník je průchozí.

Prosklení je tvořeno čirým dutinkovým polykarbonátem o tloušťce 4 mm s UV ochranou a vyššími tepelně-izolačními vlastnostmi. Použitý polykarbonát splňuje veškeré podmínky pro udělení atestace zdravotní nezávadnosti toxikologickým centrem vydaným Státním zdravotním ústavem.

Ke skleníku můžete dokoupit vhodné příslušenství:

Hlavní výhody domácího zahradního skleníku:

    • sami si vypěstujete lepší, chutnější a voňavější zeleninu bez škodlivých hnojiv než u obchodníků
    • můžete začít pěstovat a sklízet rostliny mnohem dříve, než na venkovních záhonech
    • uvnitř skleníku je zelenina mnohem více chráněna před škudci a nemocemi
    • zahradní skleníky bohatě využijete nejen v létě, ale rovněž v zimě
    • relativně jednoduchá a rychlá montáž, přehledný návod, nenáročná údržba

Montáž:

Montáž skleníku není náročná, ale vzhledem k robustnosti konstrukce a především množství šroubů vyžaduje relativně více času. Na samotnou stavbu skleníku doporučujeme vyhrazení alespoň 2 celých dnů. Pro skleník není nutné stavět základy, doporučuje se pouze provést terénní úpravy, tzn. základový výkop po obvodu skleníku, kam bude vložena konstrukce skleníku. Při stavbě skleníku Gardentec Simplex musíte počítat s drobnými úpravami polykarbonátu (vyříznutí čelních oken, dveří a oblouků pomocí odlamovacího nože).

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Skleník zahradní z polykarbonátu Gardentec Simplex naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!