www.ferospoj.cz :: Skleník zahradní z polykarbonátu Gardentec Kompakt (27.04.2024 - 20:12)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Skleník zahradní z polykarbonátu Gardentec Kompakt

Skleník zahradní z polykarbonátu Gardentec Kompakt

Polykarbonátový zahradní skleník Gardentec Kompakt má vynikající poměr cena - výkon. Skleník má kvalitní lehkou pozinkovanou konstrukci vyrobenou z bezúdržbových ocelových profilů s tloušťkou 1 mm. Výhodou skleníku Gardentec je jeho jednoduchá montáž. Skleník obdržíte v rozloženém stavu včetně kompletního spojovacího materiálu a podrobného montážního návodu.

Díky použitému materiálu a spojovacím šroubům má skleník velmi stabilní konstrukci skleníku bez potřeby stavby základů. Do země se zahradní skleník upevňuje pomocí speciálních patek konstrukce.

Na zasklení skleníku je použitý čirý dutinkový polykarbonát Guttagliss a tloušťkou 4 mm s jednostrannou UV ochranou. Skleník propouští vysoké množství slunečního záření, má vynikající tepelně izolačními vlastnosti a je velmi odolný vůči povětrnostním podmínkám. Zahradní skleník Gardentec Klasik nabízíme ve 4 délkových variantách od 2 do 8 m. Šířka a výška skleníku je u všech variant shodná - šířka jsou 3 m, výška 2 m.

Skleník je možné doplnit o zatravňovací tvárnice Guttagarden, ze kterých můžete vytvořit cestičku uprostřed skleníku.

Součástí skleníku jsou 1 čelní dveře a 2 čelní větrací okna.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Skleník zahradní z polykarbonátu Gardentec Kompakt naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!