www.ferospoj.cz :: Skleník VENUS, základna ZDARMA, konstrukce elox.hliník (19.04.2024 - 21:00)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Skleník VENUS, základna ZDARMA, konstrukce elox.hliník

Skleník VENUS, prosklení z kvalitní UV odolný (evropský výrobce) dutinkový polykarbonát.

Skleník se zárukou 10 let na nerozbytnost polykarbonátu, za internetové ceny. S prosklením vyráběném v ČR (polykarbonátové desky jsou dováženy z Velké Británie či Německa, přířezy a kompletace je však realizována v ČR). Případným nákupem tohoto výrobku si tak pořizujete skleník, na který je poskytován 100% záruční i pozáruční servis.

Konstrukce skleníku je vyrobena z eloxovaných hliníkových profilů, skleník VENUS je nabízen v pěti velikostech, které naleznete výše. Skleníky Lanit Plast jsou jedinými na českém trhu s doložitelnou českou certifikací. Další technické informace najdete v sekci technický popis.

Nákupem skleníku Venus si pořízujete výrobek, který bude svému účelu použití sloužit řadu let. Vzhledem k realitě českého trhu vám nedoporučujeme nákup skleníků, u kterých je původ zboží nejasný. 

Případnou montáž podezdívky či jiných základů Vám doporučujeme realizovat až po sestavení skleníku, rozměry uvedené výše jsou definovány jako maximální vnější. Máte-li jakékoliv další dotazy, jsme Vám k dispozici na on-line chatu výše nebo na telefonních číslech: +420 387 414 008, 776 534 020

Video popis skleníku a jeho montáže:

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Skleník VENUS, základna ZDARMA, konstrukce elox.hliník naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!