www.ferospoj.cz :: Skleník polykarbonátový VITAVIA TRITON (28.04.2024 - 00:58)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Skleník polykarbonátový VITAVIA TRITON

Skleník polykarbonátový VITAVIA TRITON

Polykarbonátový skleník VITAVIA TRITON se sedlovou střechou je vyrobený z eloxovaných hliníkových profilů a jeho prosklení je vyrobeno z tepelně-izolačních dvoustěnných komůrkových polykarbonátových desek (tl. 4 nebo 6 mm), které jsou opatřeny silným UV filtrem, takže vlivem slunce či mrazu nedochází ke křehnutí ani žloutnutí. Polykarbonátové desky jsou po obvodu zasunuty speciálních eloxovaných hliníkových H profilů. Díky výrazně silnějším nosným profilům (v porovnání s ostatními řadami skleníků) má skleník zvýšenou celkovou pevnost a stabilitu vůči větru a i zatížení sněhem.

Součástí balení jsou skleníkové jednokřídlé dveře na pantech, hliníkové profily, prosklení, pozinkovaná ocelová základna, střešní ventilační okénko s manuálním otevíráním a samozřejmě také kompletní spojovací materiál.

Dveře skleníku lze instaloat jako posuvné nebo klasicky na pantech. Pokud zvolíte variantu na pantech, můžete si vybrat podle Vaší potřeby, zda otvírání bude pravé či levé.

Ke skleníku lze zvlášť dokoupit spoustu nadstandardního příslušenství, jako jsou poličky, regály, další větrací okénka (střešní i boční), automatické otvírače oken, okapy, teploměry, vlhkoměry, pomůcky pro zavlažování nebo elektrické odporové vytápění půdy.

Montáž polykarbonátového skleníku VITAVIA TRITON

Montáž skleníku je jednoduchá, zvládnete ji i svépomocí ve 2 - 3 osobách. Montáž skleníku není výrazně složitá, zvládne ji téměř každý šikovný zahrádkář. Vše je podrobně popsané v dodaném návodu.

Upozornění

  • pokud chcete skleník postavit na podezdívku, postavte podezdívku až po zakoupení skleníku a po montáži kompletní ocelové základny. Uváděné rozměry skleníku jsou maximální vnější rozměry a nejsou určené pro zaměření a stavbu podezdívky
  • pokud používáte přírodní hnojiva, jako jsou koňský a kravský hnůj, slepičince apod., umělá hnojiva, pesticidy, herbicidy a jiných chemikálie, může po delší i kratší době docházet ke korozi ocelových dílů
  • produkt na fotce může obsahovat příplatkové příslušenství a další prvky, které nejsou obsahem základního balení
 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Skleník polykarbonátový VITAVIA TRITON naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!