www.ferospoj.cz :: Skleník polykarbonátový KYKLOP, LanitPlast (27.04.2024 - 03:16)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Skleník polykarbonátový KYKLOP, LanitPlast

Polykarbonátový skleník LanitPlast KYKLOP vyniká svými izolačními schopnostmi a vynikající odolností proti zátěži. Tento obloukový skleník má stěny z dutinkového polykarbonátu o tloušťce 4 mm nebo 6 mm. Prosklení je vyrobeno z kvalitního polykarbonátu MARLON (výrobce Brett Martin Velká Británie), který v ČR prošel náročnými testy ve státem akreditovaných zkušebnách jako stavební materiál. Konstrukce skleníku je vyrobena z galvanicky pozinkovaných ocelových profilů a díky malé rozteči oblouků je garantována vysoká únosnost celé konstrukce. Skleník Kyklop je průchozí z obou stran díky vestavěným dvojitým dveřím. Skleník nepotřebuje žádnou podezdívku, protože konstrukce skleníku je připravena na zapuštění do země do hloubky cca 35 cm. Skleník je dodáván jako stavebnice s podrobným montážním návodem.

Výhody skleníku Kyklop:

  • polykarbonát s UV filtrem (nehřehne, nežloutne)
  • vysoká únosnost konstrukce
  • průchozí skleník
  • není nutná podezdívka

Obsahem dodávky je kompletní nosná konstrukce a polykarbonátové desky. Ke skleníku je možné dokoupit řadu nadstandardního příslušenství, které naleznete v kategorii ZDE:

Hlavní výhody domácího zahradního skleníku:

  • sami si vypěstujete lepší, chutnější a voňavější zeleninu bez škodlivých hnojiv než u obchodníků
  • můžete začít pěstovat a sklízet rostliny mnohem dříve, než na venkovních záhonech
  • uvnitř skleníku je zelenina mnohem více chráněna před škudci a nemocemi
  • zahradní skleníky bohatě využijete nejen v létě, ale rovněž v zimě
  • relativně jednoduchá a rychlá montáž, přehledný návod, nenáročná údržba

Montáž skleníku:

Návod pro skleník 2x3 m ZDE.

Návod pro skleník 3x4 m ZDE.

Návod pro skleník 3x6 m ZDE.

Konstrukce skleníku je připravena na zapuštění do země, tudíž není nutná podezdívka. Do země se zasype konec oblouků do hloubky cca 20-25 cm, ke kterým je přišroubován profil ve tvaru obráceného velkého T, který chrání skleník před vytržením ze země. Pokud máte hotovou zděnou či betonovou podezdívku, je možné zde také skleník ukotvit. Vyžaduje to však drobné kutilské zásahy a především domácí výrobu atypických plechových L úchytek pro přišroubování skleníku k podezdívce (výrobce s kotvením na podezdívku nepočítá).

Pokud nechcete montovat druhé dveře v zadní části skleníku, je možné do stěny umístit větrací okénko (horní křídlo dveří je možné použít jako okno).

Upozornění:

  1. U tohoto modelu skleníku je nutné desky svépomocí vyřezat z dodaných polykarbonátových desek podle přiloženého návodu.
  2. Skleník Kyklop není vhodný na podezdívku, montuje se přímo na zem.
  3. Pokud chcete přesto stavit podezdívku, stavte ji až po zakoupení skleníku a po montáži ocelové základny (nebo konstrukce skleníku). Uváděné rozměry skleníku jsou max vnější rozměry a nemohou být použity pro vyměření a stavbu podezdívky.
  4. V případě používání přírodních hnojiv (koňský / kravský hnůj, slepičince, apod.), umělých hnojiv, pesticidů, herbicidů a jiných chemikálií může po delší nebo i kratší době docházet ke korozi ocelových dílů skleníku (základna, šrouby).
  5. Pozor - dodaný balík má atypický tvar vysokého válce na paletě. Výška balení je 220 cm.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Skleník polykarbonátový KYKLOP, LanitPlast naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!