www.ferospoj.cz :: Skleník polykarbonátový GARDENTEC CLASSIC (19.04.2024 - 19:22)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Skleník polykarbonátový GARDENTEC CLASSIC

Obloukový skleník Gardentec Classic

Obloukový skleník Gardentec Classic (Profi) je odolný zahradní skleník, jehož konstrukce vyrobena z žárově pozinkovaných přesně řezaných profilů o síle 1 mm. Zasklení je tvořeno 4mm (Classic) nebo 6mm (Profi) vysokogramážním dutinkovým polykarbonátem s UV ochranou, který má zvýšené tepelně izolační vlastnosti oproti běžně prodávaným skleníkům. Skleník je možné kotvit snadným zapuštěním do země (fixaci skleníku zajišťují silné kotvy ve tvaru "T"). Díky kvalitnímu materiálu a zpracování je konstrukce skleníku lehká, a přesto bytelná a všechny součásti do sebe dobře zapadají a lícují.

Skleník Gardentec Classic obsahuje vzpěry, které zpevňují skleník před větrem či sněhem. Součástí skleníku jsou 2 čelní větrací okna, která zabrání přehřátí rostlin. Dostatečná šířka a výška dveří zajistí pohodlný vjezd do i s kolečkem. Zadní čelo skleníku je zcela uzavřené, skleník není průchozí. Skleník obsahuje bezúdržbovou základnu.

Ke skleníku můžete dokoupit vhodné příslušenství:

 

Skleník Gardentec Počet desek Hmotnost
Classic 2 x 3 m 2 ks 60 kg
Classic 4 x 3 m 3 ks 90 kg
Classic 6 x 3 m 4 ks 120 kg
Classic 8 x 3 m 5 ks 150 kg

 


Hlavní výhody domácího zahradního skleníku:

  • sami si vypěstujete lepší, chutnější a voňavější zeleninu bez škodlivých hnojiv než u obchodníků
  • můžete začít pěstovat a sklízet rostliny mnohem dříve, než na venkovních záhonech
  • uvnitř skleníku je zelenina mnohem více chráněna před škudci a nemocemi
  • zahradní skleníky bohatě využijete nejen v létě, ale rovněž v zimě
  • relativně jednoduchá a rychlá montáž, přehledný návod, nenáročná údržba


Montáž skleníku:

Skleník využívá originálního spojovacího systému a profilů. Skleník je určen pro zapuštění do země. Montáž na podezdívku je sice možná, ale jsou nutné vlastní kutilské úpravy a zakoupení kotevních úhelníků. Montáž a manipulace je poměrně jednoduchá, ale vyžaduje více času vzhledem k robustnosti konstrukce, přesnosti řezání polykarbonátu a především množství šroubů. Návod k sestavení je ke stažení ZDE.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Skleník polykarbonátový GARDENTEC CLASSIC naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!