www.ferospoj.cz :: Skleník polykarbonátový, ECONOM (29.03.2024 - 09:44)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Skleník polykarbonátový, ECONOM

Zahradní polykarbonátový skleník ECONOM

Zahradní polykarbonátový skleník ECONOM má obloukový tvar, ocelovou pozinkovanou konstrukci a zasklení z polykarbonátových desek. Konstrukce skleníku je vyrobena z žárově pozinkovaných bezúdržbových profilů, které nevyžadují nutnost stavby základů. Skleník je osazen čirým dutinkovým polykarbonátem o síle 4 nebo 6 mm s lehčenou gramáží a UV ochranou (desky nekřehnou a nežloutnou), který má zvýšené tepelně izolační vlastnosti oproti běžně prodávaným skleníkům. Další výhodou je velmi specifické uložení (ukotvení) dutinkového polykarbonátu. Polykarbonát je instalován na skleník v celku. Díky tomuto typu instalace se nestane, aby polykarbonátová výplň vypadla i při sebevětším nárazovém větru.

Výhody skleníku ECONOM:

  • dlouhá životnost
  • bezúdržbová žárově pozinkovaná konstrukce
  • snadná montáž
  • vynikající izolační schopnosti
  • není nutná stavba základů

Ke skleníku můžete dokoupit vhodné příslušenství:

Hlavní výhody domácího zahradního skleníku:

  • sami si vypěstujete lepší, chutnější a voňavější zeleninu bez škodlivých hnojiv než u obchodníků
  • můžete začít pěstovat a sklízet rostliny mnohem dříve, než na venkovních záhonech
  • uvnitř skleníku je zelenina mnohem více chráněna před škudci a nemocemi
  • zahradní skleníky bohatě využijete nejen v létě, ale rovněž v zimě
  • relativně jednoduchá a rychlá montáž, přehledný návod, nenáročná údržba

Montáž skleníku:

Zahradní skleník ECONOM je dodáván jako stavebnice, která je velmi důlkadně zabalená v kartónu. Polykarbonátové desky obdržíte zvlášť v příslušních rolích. Stavba zahradního skleníku není složitá a zvládne jí prakticky každý. Nicméně doporučujeme stavět skleník Econom alespoň ve dvou lidech a vyčlenit si na jeho stavbu alespoň 1 den.

Skleník není nutné podezdívat, postačí jej pouze zakopat do 35 cm hluboké brázdy. Výkop se provádí pouze po obvodu skleníku, nikoli v celé jeho ploše. 

Pokud Vám tento typ skleníku nevyhovuje a rádi byste měli možnost většího výběru, navšitvte naši kategorii polykarbonátové skleníky. V této kategorii naleznete veškeré skleníky s polykarbonátovým prosklením.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Skleník polykarbonátový, ECONOM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!