www.ferospoj.cz :: Skleník Gardentec Easy PROFI (27.04.2024 - 23:29)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Skleník Gardentec Easy PROFI

Skleník Gardentec Easy PROFI

Polykarbonátový zahradní skleník Gardentec Easy PROFI má kvalitní a pevnou konstrukci z ocelových pozinkovaných trubek 20 x 20 mm. Při výrobě skleníku navíc nebylo použito svařování - obouky jsou spojovány pomocí speciální technologie umožňující rychlé a efektivní spojení trubek mezi sebou. Prosklení skleníku je tvořeno dutinkovým polykarbonátem Guttagliss o tloušťce 6 mm. Polykarbonát 6 mm je oboustranně odolný vůči UV záření i vůči krupobití. Polykarbonát je již naformátovaný do potřebných rozměrů. Ke konstrukci skleníku se připevňuje pomocí přítlačných terčů, díky kterým se zvyšuje odolnost vůči větru. 

Skleník je dodáván ve 4 délkách - 2 m, 4 m, 6 m nebo 8 m a je možnost prodloužit jej dokoupením prodlužovacího 2m modulu. Šířka skleníku je 3 metry, výška 2,1 m. Zahradní skleník je dodáván jako stavebnice včetně veškerého potřebného spojovacího materiálu jako jsou šrouby a distanční podložky. Montáž není přiliš náročná a podle přiloženého návodu ji zvládne téměř každý. Vzhledem k množství šroubů je montáž časově náročnější.

Přední a zadní část skleníku je zkonstruována pomocí tzv. KRAB systému, který zaručí extrémně pevné spojení profilů rámu. Použitý materiál a způsob jeho spojení (šrouby M5) se postará o to, že postavená konstrukce je stabilní i bez nutnosti stavby základů.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Skleník Gardentec Easy PROFI naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!