www.ferospoj.cz :: Skleník Gardentec ARROW (28.04.2024 - 11:55)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Skleník Gardentec ARROW

Skleník Gardentec ARROW

Špičatý obloukový polykarbonátový zahradní skleník GARDENTEC ARROW má rám vyrobený z zvláště pevného pozinkovaného ocelového profilu s tl. 1 mm), který má výbornou odolnost vůči UV zážení, větru a zatížení sněhem, proto je skleník vhodný i do horských nebo větrnějších poloh. Obloukové podpěry jsou od sebe vzdáleny 100 cm. Pro každý oblouk je skleník navíc vybaven obloukovými výztuhami, díky kterým je zajištěna jeho stabilita a pevnost při zatížení sněhem. Součástí skleníku jsou dvoje dvojdílné dveře (skleník je průchozí) s větracími okénky po obou stranách.

Prosklení skleníku je zajištěno díky polykarbonátovým deskám o tl. 4 mm, které se ke konstrukci ukotvují pomocí šroubů M5, plastových podložek a kovového drátu.

Výška skleníku ARROW je 2,4 m, jeho šířka jsou 3 m. Délka je 2 metry, ale díky 2m prodlužovacím modulům, které lze dokoupit, je možné délku zvětšit. Skleník ARROW nevyžaduje nutnost stavby základny. Rám se upevňuje do země zakopáním nohou rámu ve tvaru T.

Montáž skleníku Gardentec Arrow

Skleník je dodávaný rozložený jako stavebnice včetně kompletního spojovacího a kotvicího materiálu. Montáž skleníku není technicky náročná a zvládnete ji svépomocí podle přiloženého návodu. Počítejte s tím, že montáž vám zabere více času.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Skleník Gardentec ARROW naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!