www.ferospoj.cz :: Skládací věž barevná - hlavolam (07.05.2024 - 00:57)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Skládací věž barevná - hlavolam

Dětská dřevěná barevná navlékačka - věžička ze dřeva pro nejmenší děti. Logická hra pro nejmenší, kde dítě navlékáním kostek na kolíček, postupně staví domeček. Věž se skládá z různobarevných dílků, které navíc mají rozdílné tvary, ale při správném složení do sebe zapadnou a vytvoří věž.

Skládanka z dřevěných kostiček nabídne zábavné chvíle každému dítěti. Z této povedené skládanky lze postavit veselou barevnou věž. Obsahuje podstavec s jednou tyčkou, na něž se kostičky navlékají. Tato činnost dítě nejenom zabaví, ale bude mít příznivý vliv na rozvoj jeho motorických schopností, logického uvažování a představivosti.

Dřevěné hračky jsou oblíbené nejen dětmi, ale i rodiči. Hračky ze dřeva patří mezi zdravotně nezávadné hračky.

Woody je česká společnost, která je na trhu již spoustu let. Své hračky neustále vyvíjí k dokonalosti. Dřevěné hračky Woody jsou vyrobeny z kvalitních přírodních materiálu, které splňují přísné bezpečnostní  standardy. Woody se zabývá především hračkami a pomůckami pro rozvoj jemné motoriky, kreativity a didaktiky. Své hračky konzultuje s odborníky a pedagogickými pracovníky. Woody má tak veliký přínos pro zdraví vývoj dítěte. Hračky splňují přísné evropské normy a některé hračky mají certifikát Bezpečná hračka.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Skládací věž barevná - hlavolam naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!