www.ferospoj.cz :: Skládací stojánek Cellularline Wireless Passport s bezdrátovým nabíjením, 10W (26.04.2024 - 00:49)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Skládací stojánek Cellularline Wireless Passport s bezdrátovým nabíjením, 10W

Skládací stojánek Cellularline Wireless Passport nabízí kombinaci stolního držáku a bezdrátové nabíječky v jednom praktickém a stylovém doplňku. Stojánek lze jednoduše složit do dvou různých poloh dle požadovaného sklonu. Poté už jen připojíte USB-C kabel k nabíjecímu adaptéru a vložíte telefon do stojánku. Z LED indikace stavu se dozvíte o okamžitém spuštění bezdrátového nabíjení. Moderní zařízení s podporou Qi standardu se mohou ze stojánku dobíjet s výkonem 10W za použití kompatibilního adaptéru (není součástí balení).

Poslouží doma i na cestách - díky extra tenkému provedení a kompaktním rozměrům ho s sebou můžete vzít kamkoliv. USB-C kabel o délce 160 cm je součástí balení.

Prodej stojánků s bezdrátovým nabíjením Cellularline Wireless Passport je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Skládací stojánek Cellularline Wireless Passport s bezdrátovým nabíjením, 10W naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!