www.ferospoj.cz :: Skládací narozeninový dort (15.05.2024 - 13:27)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Skládací narozeninový dort

Je čas na oslavu narozenin! A nebo máte jen tak chuť na něco sladkého? Připravte si výborný čokoládový dort s jahodami. Sfoukněte svíčky a hra může začít! Dort o průměru 19,4 cm je vynikajícím pomocníkem na učení barev, jednoduché počty a další základy, které se nejlépe učí formou hry. Sada obsahuje lopatičku na nabírání kousků dortu. Vyrobeno z kvalitního materiálu v krásných barvách. Hračka rozvíjí dětskou fantazii a kreativitu.

K dortíku je ale potřeba dát si ještě čaj nebo kafíčko z naší čajové soupravy. V naší nabídce naleznete různé spotřebiče do Vaší dětské kuchyňky nebo i velký výber dětských kuchyní.

Značka HAPE reprezentuje novou generaci ekologických hraček. Ty jsou navrhovány tak, aby se líbily dětem a zároveň byly šetrné k životnímu prostředí. Každá dřevěná hračka Hape je vyráběna kombinací vysoce kvalitních materiálů, unikátního designu, nápadů v oblasti vzdělávání dětí a ekologického přístupu k životu. A v souladu s touto ideou se snaží neustále zdokonalovat své výrobky a stanovovat si nové a nové cíle. Výsledkem je, že se Hape během posledních dvou desetiletí etablovalo jako jeden z nejoblíbenějších a nejúspěšnějších výrobců dřevěných hraček této doby. Dřevěné hračky splňují všechny mezinárodní bezpečnostní standardy

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Skládací narozeninový dort naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!