www.ferospoj.cz :: Skládací hrací stůl pro vláčkodráhu, Hape (27.04.2024 - 07:04)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Skládací hrací stůl pro vláčkodráhu, Hape

Víceúčelový hrací stůl pro vláčkodráhu je kvalitní doplněk z masivního dřeva od výrobce Hape. Horní deska je složena z několika dílů potištěných z obou stran - na jedné straně naleznete motiv přírody a na druhé straně motiv města. Vnitřní prostor s průjezdy je možné využít nejen ke hře, ale také k ukládání vláčkodráhy či jiných hraček a jejich ochraně před prachem a jinými nečistotami. Rozměry stolu jsou 90 x 70.5 x 40 cm. Vhodný pro děti od 3 let.

Prodej víceúčelových hracích stolů Hape je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Skládací hrací stůl pro vláčkodráhu, Hape naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!